Atelier verhuur Zaalverhuur

Atelier verhuur

Wil jij ook onderdeel worden van deze creatieve community? Je kan een werkruimte, kantoor of atelier huren in Baggerbeest!

Baggerbeest wordt er dagelijks gewerkt door kunstenaars en creatieve bedrijven. De ruimtes, te gebruiken als kantoor, werkplaats of atelier worden aangeboden via Urban Resort. Maandelijks plaatsen wij advertenties van ruimtes die vrij komen in al onze broedplaatsen, op onze website.

Stichting Urban Resort ontwikkelt en beheert broedplaatsen voor kunstenaars, ambachtslieden, zzp’ers en starters. We bieden plekken om te werken en vrijuit te experimenteren op artistiek, sociaal en maatschappelijk vlak. Een plek waar de huur laag is en de betrokkenheid hoog.

Geen ruimte beschikbaar in deze broedplaats? Met 20 locaties, verspreidt over Amsterdam, heeft Urban Resort regelmatig mooie ruimtes beschikbaar! Vul in ieder geval het aanmeldformulier in op de website, zodat wij contact met jou kunnen opnemen als er iets passends beschikbaar komt. Blijf in de tussentijd onze website in de gaten houden!

Volg daarnaast onze socials. Daar plaatsen we regelmatig berichten over vrijkomende ruimtes in al onze broedplaatsen.

AANBOD
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

INSCHRIJVEN